tirsdag 21. august 2012

NYTT SYBORD :-)

Ja,der har æ endelig fått meg nytt sybord,der symaskinen er felt ned i bord. Dette har æ ønsket og pratet om veldig lenge,så nu fikk æ en kjempegod og flink venn tel å gjøre det for meg.
Så i morra blir det rydding og litt omkalfatring på syrommet,og fredag skal vi tel Bodø og da skal æ kjøpe meg flere CDhyller for å ha stoff i. Æ har 2 stk,men trenger flere.........
Det blir veldig bra ,tror æ :-))))))))))))

3 kommentarer:

 1. Så kjekt å få senket symaskinen! Cd-hyller er kjempekjekke til stoff, jeg har tre doble skap, men jeg har valgt å ha dører på. Da blir det ikke støv inne i hyllene.... Jeg har også "vanlige" skap med hyller til større stoff. IKEA er stedet når syrommet skal innredes.
  Så flotte og fargerike toalettmapper du viser i tidligere innlegg!

  SvarSlett
 2. Ja,hadde vi bare hatt IKEA nærmere,så hadde æ helt sikkert handlet der. Æ skal se om æ får tak i skap med dører,men det er så fullt i hyllene at det er ikke plass til støv :-)) Og takk for hyggelig kommentar om toalettmappene.

  SvarSlett
 3. Kjempefint og praktisk sybord du har fått deg. Misunner deg litt....Cd hyller er lurt å bruke til stoffene, ser jeg. Du har godt utvalg, ser jeg - og mange flotte farger å velge i.
  Ha en fortsatt fin kveld:)

  SvarSlett