lørdag 11. august 2012

Heime igjen :-)

Ja,så va vi kommet oss vel heim etter en flott ferie i nabolandet Sverige. Og da æ telte opp alt stoffet æ hadde kjøpt,så kom æ til 22 meter (gud bedre,ka æ må sy nu ),men æ har lovt ei god venninne at ho ska få beholde litt hos meg.
Æ har nu kommet ordentlig i gang med syinga,for vi fant jo ut da vi kom heim at vi skulle selge campingvogna og heller kjøpe oss ei anna. Og da var det jo bare og hive seg rundt å tømme og vaske rundt i vogna,for så å legge den ut på Finn.no. Desverre har ingen meldt sin interesse enda,men vi håper og trur at det ordner seg.        
Ja, for æ selger vogna med duker og grytelapper som passer interiøret :-)                                                                          
Denne avgjørelsen har gjort tel at æ har sittet og leita etter "ny" vogn til oss,så derfor har æ ikke fått tid til å sy så mye,men æ har fått gjort ferdig noen pennal som låg i ufo-kurve :-)
Så,litt har æ nu fått gjort :-) Og i morra ska ha salgsbod på kultursenteret rett bort i veien her,så det blir nu litt spennende om det kjem noka folk og om æ får solgt litt :-) Ha ei riktig god helg,folkens :-)

2 kommentarer:

 1. Campingvogn har vi aldri hatt, og heller ikke vet jeg av stoffbutikker i Sverige, bortsett fra den i Kiruna og den i Årjäng. Jeg kjøpte sikkert like mye stoff, har ikke målt og vet ikke om jeg tør...
  Pennalene ble kjempefine. Du får sikkert solgt en del av dem, og de som blir igjen, blir flotte julegaver.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er en kjempefin stoffbutikk i Luleå og der hadde de maaaasssse fint :-) Absolutt verdt et besøk :-)

   Slett