onsdag 4. april 2012

KAOS eller KONTROLL...........

Nu fikk æ litt for mange prosjekter å holde på med,men har nu klart å få gjort ferdig noen av tingene som æ laga på Quiltetreffet. Av og til tar æ på mæ litt for mange oppdrag og da kan det bli litt kaos,men æ kjem alltid i mål :-)

En liten pung som æ har funnet mønster på hos http://timotei-timotei.blogspot.com/2009/10/myntpung-trinn-for-trinn.html  Enkel og lett å lage :-)

Strikketøy's pose eller toalettveske,denne kan brukes til så mangt.
Enkel toalettveske som æ fant inne på http://ajl-kreativtrom.blogspot.com/ og som æ holder på med flere av som ikke er ferdige. Disse var artige og lage :-)

Dette er Mona's toalettveske og æ syns den va litt vanskelig med den vrangsyinga,men æ kom i mål tilslutt. Det skal bli gave til et flott dame :-)
Vinhøna "Jenny" såg dagens lys i går kveld og det er ei bestilling til en 50 års jubilant :-) Æ har nu berre lyst å kalle ho sukkertøyhøna....for ho vart så søt.
Nu har æ laga mæ litt håndsøm som æ tar med mæ når vi drar på hytta litt seinar i dag :-) God påske til alle der ute :-)

2 kommentarer:

 1. Du har jammen vært produktiv og laget masse fint!
  Morsomt at du likte å sy toalettmappene "mine", og takk for at du linker til bloggen min:-)

  Du får ha god tur på hytta - og nyt dagene:)

  SvarSlett
 2. Synes du lager veldig flotte punger. Artig at du viser fram flere ulike. Jeg har en tendens til å bare bruke den ene varianten jeg kan, og det blir fort kjedelig.
  Takk for titten.

  Ha en super påske :-)

  SvarSlett